Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord bedankt supporters voor steun

Feyenoord heeft na afloop van het gewonnen duel met Heracles Almelo (4-1) de supporters bedankt voor hun steun tijdens het huidige seizoen. Na afloop van de laatste thuiswedstijd van het seizoen, waarin de ploeg Europees voetbal veiligstelde, liep de selectie samen met de technische en medische staf onder de klanken van het You’ll never walk alone een ereronde door het stadion. De aanwezige supporters lieten middels een staande ovatie hun waardering voor de ploeg van Ronald Koeman blijken.
Toen de selectie de noordzijde bereikte, barstte een groot feest los. Zowel de supporters op de tribunes als de spelers op het veld vierden op uitbundige wijze het bereiken van Europees voetbal. Ron Vlaar gooide van blijdschap zijn shirt in het publiek, een voorbeeld dat onder andere El Ahmadi en Bruno Martins Indi even later zouden volgen. Ook John Guidetti, die de wedstrijd vanaf de tribune had bekeken, meldde zich na afloop op het veld om afscheid te nemen van de supporters en werd door een aantal spelers op de schouders genomen.



Ondanks de stromende regen bleven vrijwel alle supporters tijdens de gehele ereronde in het stadion om hun ploeg te bedanken voor de goede prestaties van dit seizoen. Zondag, tijdens de laatste speelronde van de competitie, kan Feyenoord die prestatie nog extra glans geven. De ploeg gaat dan op bezoek bij SC Heerenveen en bij winst eindigt Feyenoord op de tweede plaats, die recht geeft op een ticket voor de voorrondes van de Champions League. Het duel begint zondag om 14.30 uur.