Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Voordeeltarief seizoenkaarten geldt tot en met zondag

Na de schitterende overwinning op Heracles Almelo van afgelopen woensdag is zeker dat Feyenoord komende zondag de laatste officiële wedstrijd van het seizoen speelt, als de ploeg op bezoek gaat bij sc Heerenveen. Dit betekent ook dat het tot en met aanstaande zondag, 6 mei, mogelijk is om een seizoenkaart aan te vragen of te verlengen met aantrekkelijk voordeel. Vanaf maandag 7 mei is verlenging van je huidige seizoenkaart niet meer mogelijk.
Uiteraard kun je vanaf die datum nog wel een nieuwe seizoenkaart 2012/2013 aanvragen, alleen kun je geen gebruik meer maken van de huidige tarieven. Vanaf aanstaande maandag worden de prijzen geïndexeerd en betaal je vijf procent meer voor je nieuwe seizoenkaart. Als seizoenkaarthouder heb je volgend seizoen onder meer automatisch toegang tot de eerste (kwalificatie)wedstrijd in een Europees bekertoernooi.

Let op: ben je seizoenkaarthouder, hou er dan rekening mee dat door een wetswijziging je seizoenkaart niet meer automatisch met een heel jaar verlengd wordt als je hem niet tijdig opzegt. Dus wil je ook volgend seizoen verzekerd zijn van een vaste plek in De Kuip, verleng je seizoenkaart dan deze week nog!

Het betalen van je seizoenkaart kan direct per iDEAL. Je kunt ook nu je seizoenkaart verlengen en kiezen voor automatische incasso. Het verschuldigde bedrag wordt dan eind mei van je bankrekening afgeschreven.

Wat biedt de seizoenkaart 2012-2013 jou?
  • Een lidmaatschap van Het Legioen (of Kameraadjes, indien jonger dan 14 jaar)
  • Toegang tot alle nationale competitiewedstrijden, inclusief eventueel te spelen play-offs;
  • Toegang tot de traditionele openingswedstrijd voorafgaand aan de competitiestart
  • Toegang tot de eerste (kwalificatie)wedstrijd in een Europees bekertoernooi;
  • Toegang tot de eerste thuiswedstrijd in het KNVB-bekertoernooi (tot de achtste finales);*

* indien van toepassing
 
Ga naar www.feyenoord.nl/seizoenkaart om direct je huidige seizoenkaart te verlengen of een nieuwe seizoenkaart aan te vragen. Uiteraard is het ook mogelijk om per formulier je seizoenkaart te bestellen. Dit formulier kun je aanvragen via www.feyenoord.nl/service. Feyenoord behandelt alle aanvragen voor vakken en plaatsen op volgorde van binnenkomst.