Beloften besluiten seizoen met gelijkspel

Jong Feyenoord/Excelsior heeft donderdagavond het seizoen 2011/2012 afgesloten met een gelijkspel tegen Jong Heracles Almelo. De wedstrijd op Woudestein eindigde in 3-3. Twee doelpunten kwamen op naam van Mick van Buren, terwijl ook Gill Swerts trefzeker was.
Beide ploegen gingen op Woudestein de volledige wedstrijd gelijk op. De bezoekers kwamen in de eerste helft op voorsprong, maar nog voor rust kwam Jong Feyenoord/Excelsior op gelijke hoogte via een een doelpunt van Van Buren.

De tweede helft was het Jong Feyenoord/Excelsior dat tot twee keer toe een voorsprong nam, via treffers van achtereenvolgens Van Buren en Swerts, maar even zovaak kwam Jong Heracles ook terug in de wedstrijd. Weliswaar zorgde Swerts in de slotfase voor de 3-2, maar Heracles kwam via een benutte strafschop in de slotminuut alsnog langszij.

'Heel jammer natuurlijk voor Gill dat zijn doelpunt vandaag niet de winnende was', vertelde coach André Hoekstra na afloop. 'Nadat wij de laatste drie wedstrijden niet goed voor de dagen kwamen, kan ik over het duel van vandaag redelijk tevreden zijn.'

Jong Feyenoord/Excelsior besluit de competitie 2011/2012 op de achtste plaats. Tot zes wedstrijden voor het einde deed de ploeg volop bovenin mee. 'De laatste wedstrijden van het seizoen hebben we echter noodgedwongen steeds een beroep moeten doen op jongens uit A2', zei Hoekstra. 'In die duels hebben we het laten liggen, ook al is de stand op de ranglijst uiteindelijk niet zo belangrijk in deze competitie.'

Jong Feyenoord/Excelsior - Jong Heracles Almelo 3-3