Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Winnaars Feyenoord Scoremaster lunchen met selectie

Acht weekwinnaars van het spel Feyenoord Scoremaster hebben maandagmiddag geluncht met de selectie van Feyenoord. Alle winnaars mochten een vriend, vriendin of familielid meenemen, waardoor in totaal zestien gelukkigen aanschoven in De Kuip Eten & Drinken tussen de spelers en trainers van Feyenoord.
Een van de winnaars was de twintigjarige Bas uit Heeze, die eerder dit seizoen de eindstand van de uitwedstrijd tegen N.E.C. (0-2) juist voorspelde, evenals de doelpuntenmakers. ‘Het was de eerste keer dat ik meespeelde en ik had direct prijs’, zei de winnaar. Hij zat tijdens de lunch naast Otman Bakkal en sprak met hem onder meer over zijn overgang van Feyenoord naar PSV.



‘We komen zelf uit de omgeving van Eindhoven, dus als Feyenoorders hebben we het daar wel eens zwaar’, vertelde Kees, die samen met Bas mee was gekomen. ‘Gelukkig zijn we dit seizoen boven PSV geëindigd en dat is voor ons natuurlijk prachtig. Daar hebben we het onder meer met Otman over gehad. Hij was ook heel geïnteresseerd in hoe wij een en ander als supporter hebben beleefd. Je merkt dat de spelers echt met de supporters zijn begaan. Deze lunch heeft onze verwachtingen zeker overtroffen.’



Deelnemers aan het spel Feyenoord Scoremaster konden het afgelopen seizoen wekelijks proberen om de uitslagen en de doelpuntenmakers van de wedstrijden van Feyenoord te raden. De thuiswedstrijden tegen NAC Breda en Vitesse (beiden 3-1) werden het vaakst goed voorspeld. Daarentegen bleek de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo (2-1) het minst goed voorspeld. Geen een speler had de nederlaag van Feyenoord in Venlo voorzien.



De uiteindelijke winnaar van Feyenoord Scoremaster is Roland van Delden. Hij wint twee seizoenkaarten voor Feyenoord in het seizoen 2012/2013. Feyenoord Scoremaster wordt mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.



Voor de spelers van Feyenoord was de lunch in De Kuip de laatste activiteit van het seizoen 2011/2012. De selectie heeft vrijaf tot en 27 juni, als de eerste training van het nieuwe seizoen op het programma staat.