Fanshop
Fanshop

Laatste Feyenoord Magazine van het seizoen verschijnt deze week

Het laatste nummer van Feyenoord Magazine van het seizoen 2011/2012 valt deze week op de mat bij alle leden van Het Legioen. Het clubmagazine is daarnaast in de winkel verkrijgbaar. In nummer elf van de vijfde jaargang is onder meer een uitgebreid interview te lezen met Ron Vlaar. De verdediger blikt terug op een voor hem bewogen seizoen, dat werd afgesloten met de tweede plaats en het behalen van de voorronde van de Champions League.
Naast Vlaar komt ook Erwin Mulder uitgebreid aan het woord in het nieuwe Feyenoord Magazine. De doelman, die aan het eind van het seizoen voor het eerst werd opgeroepen voor een trainingstage met Oranje én een nieuw contract bij Feyenoord tekende, bespreekt zijn eigen ontwikkeling en gaat in op de grootste vooroordelen over keepers.

Verder in Feyenoord Magazine: een interview met topgolfer én Feyenoord-supporter Joost Luiten, een kijkje in het bijzondere bestaan van de populaire oud-Feyenoorder Jan Boskamp, een terugblik op het Feyenoord Soccer Camp in Curaçao en een overzicht van alle hoogtepunten van het seizoen 2011/2012. Uiteraard ontbreken de vaste rubrieken en de columns van onder meer Gerard Meijer en Vincent Bijlo niet.

Feyenoord Magazine valt elf keer per jaar op de mat bij alle leden van Het Legioen en is tevens in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro. Lid worden van Het Legioen kan via www.hetlegioen.nl.