Fanshop
Fanshop

Bob van den Boogaart overleden

Feyenoord heeft met grote droefenis kennis genomen van het overlijden van Bob van den Boogaart op 79-jarige leeftijd. Van den Boogaart heeft zich ruim zestig jaar langs als vrijwilliger ingezet voor zowel Feyenoord als de Feyenoord Supportersvereniging (FSV). De laatste jaren was hij actief als mascottebegeleider bij de FSV. Voor zijn verdiensten was hij eerder benoemd tot lid van verdienste en sinds kort als erelid van de FSV. Directie, staf, spelers en personeel van Feyenoord wensen de nabestaanden en vrienden van Bob van den Boogaart veel sterkte met dit grote verlies.
De afscheidsplechtigheid, die voor een ieder toegankelijk is, wordt maandag 18 juni gehouden in de Ernst Happel/Guus Brox zaal van het Maasgebouw De Kuip om 15.00 uur. Na de plechtigheid is er een samenzijn in bovengenoemde zaal. De familie verzoekt u om hen niet te condoleren, maar gezamenlijk herinneringen te delen aan Bob en Feyenoord.

Eventuele bloemen kunt u maandagmorgen laten bezorgen bij de receptie van het Maasgebouw. Van Zandvlietplein 1, 3077AA te Rotterdam. Correspondentieadres: Feyenoord Supportersvereniging, postbus 24036, 3007 DA te Rotterdam.

Feyenoords technisch directeur Martin van Geel bracht afgelopen dinsdag nog een bezoek aan Van den Boogaart. Een dag eerder had Van den Boogaart afscheid genomen van zijn geliefde Kuip. Op de kantoren van Feyenoord vonden onder meer een emotionele ontmoeting en een gesprek met algemeen directeur Eric Gudde en oudgediende Loe van der Hoeven plaats.