Fanshop
Fanshop

Verkoop nieuwe thuistenue van start

De verkoop van het nieuwe thuistenue van Feyenoord voor her seizoen 2012/2013 is woensdagochtend van start gegaan in de Feyenoord Fanshops en de Feyenoord Fanshop online. Bij de Fanshop bij het stadion is al van ver te zien dat het nieuwe thuisshirt vanaf nu te verkrijgbaar is. Op een van de buitenwanden van de clubwinkel zijn levensgrote foto’s te zien van Ron Vlaar, Gaston Taument, Ben Wijnstekers, Stanley Brard en Maup Martens in het nieuwe rood-witte shirt.
Naast het nieuwe thuistenue is de volledige nieuwe Feyenoord-kledinglijn van Puma vanaf woensdag verkrijgbaar, waaronder ook de trainingskleding voor het nieuwe seizoen. De Feyenoord-selectie zal dit seizoen de trainingen afwerken in donkerblauwe shirts en broeken. De nieuwe kleding is vanaf nu verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops en in de Feyenoord Fanshop online.

Bekijk hieronder een impressie van de kleding voor het nieuwe seizoen. De Feyenoord-selectie werkt woensdag om 14.30 uur de eerste training van het seizoen af in het nieuwe thuistenue.