Fanshop
Fanshop

Schaken ontvangt eerste exemplaar nieuwe Feyenoord-single

Ruben Schaken heeft woensdagmiddag het eerste exemplaar van de nieuwe Feyenoord-single ‘Give it up voor Feyenoord’ van The Champ ft. MC F in ontvangst genomen. Voorafgaand aan Feyenoords eerste training van het nieuwe seizoen ontving Schaken op het veld van De Kuip het exemplaar uit handen van Radio Rijnmond-verslaggever Sinclair Bischop, waarna het nummer direct werd gedraaid in het stadion. De nieuwe single is vanaf woensdag te koop in de Feyenoord Fanshops en te downloaden via iTunes.
Schaken toonde zich onder de indruk van de nieuwe single. ‘Ik vind het een mooi nummer, met een lekkere beat eronder. In een vol stadion zal ‘ie helemaal goed klinken, vermoed ik.’ De aanvaller, die aangaf veel zin te hebben in het nieuwe seizoen, kreeg een aantal exemplaren mee om uit te delen aan zijn ploeggenoten. ‘Samen met Jerson Cabral verzorg ik regelmatig de muziek in de kleedkamer, dus dan komt deze single goed van pas.’

Het duo The Champ ft. MC F is bekend van de hit ‘Super Feyenoord’, die al jaren voor de aftrap van iedere thuiswedstrijd wordt gedraaid. De videoclip van hun nieuwe hit, met daarin beelden van hoogtepunten van het afgelopen seizoen, is hier te bekijken op het Youtube kanaal van Feyenoord Hits.

De single is vanaf woensdag te koop in de Feyenoord Fanshops en via deze link te downloaden via iTunes.