Fanshop
Fanshop

Warm welkom voor Feyenoord op eerste training

Feyenoord is woensdag tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen toegejuicht door in totaal achtduizend supporters, die speciaal naar De Kuip waren gekomen om de selectie de eerste meters van het nieuwe voetbaljaar te zien maken. Het legioen zag Ruud Vormer, Lex Immers, Daryl Janmaat, Mitchell te Vrede en John Goossens voor het eerst aan het werk in het Feyenoord-tenue. De aanwinsten werden niet alleen luid toegezongen, maar ook welkom geheten met een metersgroot spandoek.

Bij aanvang van de training kwamen de in totaal twintig spelers op volgorde van hun nieuwe rugnummer het veld op. Doelman Erwin Mulder, die met rugnummer één gaat spelen, zette zodoende als eerste voet op het veld in het nieuwe grijs-blauwe keepersshirt voor dit seizoen.Naast Ron Vlaar en de jeugdinternationals Jordy Clasie, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Kelvin Leerdam en Miquel Nelom ontbrak ook Karim El Ahmadi op de eerste training. De middenvelder heeft van Feyenoord toestemming gekregen om te onderhandelen met Aston Villa over een mogelijke overstap.

 

Het grootste deel van de eerste training stond onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg, die de spelers verschillende loopoefeningen liet afwerken, voordat de selectie voor het eerst met de bal aan het werk ging. Terwijl de groep een trap- en passoefening afwerkte, ging Mitchell te Vrede individueel aan het werk met hersteltrainer Marcel Cas.Waar de spelers zo voor het eerst warm draaiden voor het nieuwe seizoen, maakte ook het legioen van de gelegenheid gebruik om op te warmen voor het nieuwe voetbaljaar. De supporters zongen hun favorieten luidkeels toe en lieten een luid applaus horen toen de spelers na afloop van de eerste training de kleedkamers weer opzochten.