Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord werkt toe naar eerste oefenduel

In aanloop naar het eerste oefenduel van de voorbereiding van aanstaande zaterdag tegen Sportclub Feyenoord heeft Feyenoord donderdagochtend op Varkenoord een fanatieke training afgewerkt. De Noorse aanwinst Harmeet Singh, die vandaag werd gepresenteerd, ontbrak nog op het trainingsveld. De drukbezochte oefensessie bestond voornamelijk uit een serie partijspellen, waarbij trainer Ronald Koeman zijn selectie in vier groepen had verdeeld die het om beurten tegen elkaar opnamen.
John Goossens, Mitchell te Vrede en Kaj Ramsteijn lieten de partijspellen aan zich voorbij gaan. Het drietal trainde individueel onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas. Ruben Schaken verliet uit voorzorg eerder het trainingsveld, nadat hij in een van de partijspellen een lichte blessure had opgelopen. De verwachting is echter dat hij vrijdag gewoon mee kan trainen.

Na de vrijdagtraining, die om 10.30 uur op Varkenoord op het programma staat, speelt Feyenoord zaterdag de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Het duel met Sportclub Feyenoord begint om 14.30 uur.