Fanshop
Fanshop

Feyenoord wacht drukke week in Ermelo

Feyenoord heeft een drukke week voor de boeg. De selectie van trainer Ronald Koeman traint maandagochtend eerst om 10.30 uur op Varkenoord, voordat de ploeg naar Ermelo vertrekt voor een trainingskamp. Tijdens het trainingskamp staan er in totaal zes groepstrainingen op het programma. Ook speelt Feyenoord op dinsdag, donderdag en zaterdag een oefenwedstrijd.
Maandagmiddag staat na aankomst direct de eerste training gepland, op sportpark De Adelaar in Ermelo. Op dinsdag traint de selectie om 10.30 uur, waarna dezelfde dag om 18.00 uur de oefenwedstrijd tegen FC Horst wordt gespeeld. Woensdag wordt er twee keer getraind, om 10.30 uur en om 17.00 uur.
 
Op donderdag traint de selectie eveneens om 10.30 uur. In de avond is om 19.30 uur op Sportpark de Huisterlanden in Nieuwleusen de aftrap van de oefenwedstrijd tegen een topamateurselectie.
 
Vrijdag is om 10.30 uur de laatste training tijdens het trainingskamp. De week wordt op zaterdag afgesloten met de wedstrijd tegen BVV Barendrecht op Sportpark De Bongerd in Barendrecht. Het oefenduel begint om 16.00 uur.