Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Compleet Feyenoord werkt eerste training af in Ermelo

Feyenoord heeft maandagmiddag met een complete selectie de eerste training afgewerkt op het trainingskamp in Ermelo. Kort nadat spelers en de staf waren aangekomen in het hotel, stapten zij de bus weer in voor een oefensessie op het sportcomplex van FC Horst, amateurpartner van Feyenoord. Daar werd de groep na een uitgebreide warming-up in tweeën verdeeld en onder handen genomen door hersteltrainer Marcel Cas en conditietrainer Toine van de Goolberg.

Alle 27 meegereisde spelers meldden zich rond 17.00 uur op het trainingsveld voor de tweede training van de dag, nadat de selectie ’s ochtends op Varkenoord al een training had afgewerkt. Onder toeziend oog van enkele tientallen toeschouwers die zich langs het trainingsveld van de amateurvereniging hadden verzameld voerden zij onder leiding van Cas en Van de Goolberg vooral enkele conditionele en fysieke oefeningen uit, waarbij de bal er gedurende de hele training niet aan te pas kwam.

Dinsdagochtend staat voor Feyenoord om 10.30 uur de eerstvolgende training op het programma, waarna de ploeg van trainer Ronald Koeman ’s avonds het tweede oefenduel van de voorbereiding speelt. De wedstrijd tegen FC Horst begint om 18.00 uur.