Fanshop
Fanshop

Voorlopig programma Open Dag 2012 bekend

De Open Dag van Feyenoord voor het seizoen 2012/2013 vindt op zondag 22 juli plaats. Die dag zijn de poorten van De Kuip vanaf 11.00 uur geopend voor alle supporters van Feyenoord, die in en om het stadion kunnen genieten van tal van activiteiten én de presentatie van de selectie voor het nieuwe seizoen.
Nieuw dit jaar is dat vanaf 10.00 uur al het Feyenoord Voetbaldorp is geopend, dat is te vinden op de parkeerplaats aan de voorzijde van het Maasgebouw. In het Voetbaldorp zijn tal van spelletjes en activiteiten te doen voor de jongste supporter, waaronder levend tafelvoetbal, een voetbalparcours en clinics onder leiding van Ben Wijnstekers.
 
De hekken van het stadion zijn geopend vanaf 11.00 uur, waarmee het buitenprogramma officieel van start gaat. Je kunt hierbij onder meer een kijkje nemen in de keuken van Feyenoord, genieten van de muziek van de DJ van Radio Veronica, of deelnemen aan de activiteiten van de sponsors van Feyenoord. Zo kun je bij ASR en PUMA onderdeel worden van de nieuwe campagne, komt Opel met een digitale voetbalmuur naar De Kuip en is ook AD aanwezig. Nieuw is de Open Dag Loterij, waarmee je gratis kans maakt op mooie prijzen!
 
Het binnenprogramma in De Kuip tijdens de Open Dag gaat om 14.00 uur van start, waarbij de presentatie van de selectie uiteraard centraal staat. De presentatie is dit jaar extra spectaculair, vanwege het gebruik van grote videoschermen. Na afloop van het binnenprogramma kun je uiteraard op verschillende locaties in het stadion terecht om handtekeningen te scoren van spelers en trainers.
 
Het definitieve programma van de Open Dag 2012 wordt in een later stadium bekend gemaakt. Hou voor meer informatie www.feyenoord.nl/opendag in de gaten.