Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord werkt ontspannen toe naar duel in Nieuwleusen

In de aanloop naar de oefenwedstrijd die donderdagavond wordt gespeeld tegen een amateurselectie in Nieuwleusen, heeft de Feyenoord-selectie in de ochtend op het sportcomplex van FC Horst een ontspannen training afgewerkt. Hierbij had trainer Ronald Koeman de beschikking over vrijwel de volledige groep. Alleen verdediger Bart Schenkeveld werkte in het hotel een individuele training af. Kamohelo Mokotjo trainde op het veld apart van de groep samen met hersteltrainer Marcel Cas.

De selectie werd voor het grootste deel van de training opgesplitst in verschillende groepen, die beurtelings verschillende oefeningen afwerkten. Zo werd er een partij voetvolley gespeeld en werd de training besloten met een trainen van verschillende dode spelsituaties. Hierbij liet onder meer Ruud Vormer zien een zeer goede vrije trap in huis te hebben. De middenvelder schoot van grote afstand verschillende keren fraai binnen.



Na afloop van de training namen spelers en trainers uitgebreid de tijd om de tientallen supporters die als toeschouwer in Horst aanwezig waren van een handtekening te voorzien.



De amateurselectie waartegen Feyenoord het donderdag opneemt, bestaat uit spelers van Alcides uit Meppel, H.Z.V.V uit Hoogeveen, MSC uit Meppel, v.v. Staphorst, U.S.V. en S.V. Nieuwleusen. Het duel op sportpark Hulsterlanden in Nieuwleusen begint om 19.30 uur.