Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Complete selectie terug op Varkenoord

Feyenoord is na het trainingskamp in Ermelo van afgelopen week compleet teruggekeerd op Varkenoord. De selectie van trainer Ronald Koeman werkte maandagochtend op het regenachtige sportcomplex een training af, nadat ’s ochtends op het veld van De Kuip de elftalfoto voor het nieuwe seizoen was gemaakt. Feyenoord kon daarbij voor het eerst gebruik maken van de vernieuwde kleedkamer, die tijdens het verblijf van de ploeg in Ermelo is gerealiseerd. In die week is er ook een aantal grote sponsordoeken aan de hekken rondom het trainingsveld opgehangen.

Ondanks de regen hadden enkele tientallen supporters de moeite genomen om de training te bezoeken en zij zagen hoe de selectie na een pass- en trapoefening een uitgebreid positiespel afwerkte. Koeman kon daarbij beschikken over een nagenoeg complete groep. Alleen Kamohelo Mokotjo en Bart Schenkeveld werkten onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas een individueel programma af.



Terwijl Feyenoord afgelopen week op trainingskamp in Ermelo verbleef, is er aan de hekken rondom het trainingsveld een aantal grote sponsordoeken opgehangen. Dit biedt Feyenoord in de toekomst de mogelijkheid om besloten te trainen. Ook werd tijdens afgelopen week in De Kuip de kleedkamer vernieuwd. Deze werd maandag voor het eerst in gebruik genomen door de ploeg van trainer Ronald Koeman.



Voor aanvang van de training meldde de selectie zich maandagochtend samen met de technische en medische staf op het veld van De Kuip voor de elftalfoto voor het nieuwe seizoen. Nadat de elftalfoto was gemaakt, gingen alle spelers ook individueel in wedstrijdtenue op de foto.