Fanshop
Fanshop

Oger kleedt Feyenoord

Feyenoord wordt de komende drie jaar gekleed door Oger. De directies van beide partijen zetten hiertoe maandagochtend in De Kuip hun handtekeningen onder een gezamenlijke overeenkomst. In de middag was de selectie van Feyenoord te gast in de Oger store in Rotterdam, waar de clubkostuums voor het nieuwe seizoen werden gepast en direct meegenomen konden worden.
Namens Feyenoord waren bij de contractondertekening algemeen directeur Eric Gudde, commercieel directeur Mark Koevermans en manager sales Peter Brunings aanwezig. Oger werd vertegenwoordigd door eigenaar Oger Lusink, zijn zoon Sander Lusink, Ronald Witmondt en Peter Beringer.Oger Lusink keek later op de dag tevreden toe hoe de Feyenoord-spelers en –trainers plus de leden van de medische staf in de Oger winkel in Rotterdam strak in het pak werden gestoken. Oger was tot drie jaar geleden al supplier van Feyenoord. ‘Vanwege de economische crisis moesten we drie jaar terug stoppen met de samenwerking’, vertelde Lusink terwijl de Feyenoorders hun pakken pasten. ‘Nu we weer langzaam uit het financiële dal klimmen, zijn we weer in de omstandigheid om Feyenoord te helpen en daar zijn we heel blij mee. We hebben altijd fantastisch samengewerkt met Feyenoord en hebben er vertrouwen in dat dit de komende jaren weer het geval zal zijn.’De Feyenoorders waren stuk voor stuk zeer content met het nieuwe clubkostuum voor dit seizoen. Niet alleen wat betreft de pasvorm, maar ook vanwege enkele bijzondere details in de afwerking. Zo is de F uit het Feyenoord-logo terug te zien op de stropdas van het pak, terwijl in de kraag op bijzondere wijze het motto ‘geen woorden, maar daden’ is verwerkt. Bij de leden van de technische en medische staf is ‘geen woorden’ in de omslag van de kraag te lezen, terwijl bij de spelers op dezelfde plek de letters ‘maar daden’ staan.Ruud Vormer was een van de spelers die voor het eerst het clubkostuum van Feyenoord mocht aantrekken. Hij was zeer te spreken over het pak. ‘Ik vind het belangrijk om er als voetballer ook buiten het veld goed uit te zien, dat heeft ook met uitstraling te maken’, vertelde hij nadat hij zijn kostuum in ontvangst had genomen. ‘Wat dat betreft heeft dit kostuum echt de uitstraling die past bij een topclub. De naam Oger zegt wat dat betreft al voldoende.’

Bruno Martins Indi had even eerder het pak dat hij droeg al uitvoerig getest. Daarbij bleek dat zijn pak de allerbelangrijkste test kon doorstaan: zelfs met twee handen boven zijn hoofd met een denkbeeldige schaal ertussen, bleef het kostuum als gegoten zitten.