Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Aftellen tot de Open Dag (I)

De poorten van De Kuip zijn aanstaande zondag vanaf 11.00 uur geopend voor de Open Dag 2012. Centraal tijdens deze dag staat uiteraard de presentatie van de selectie voor het seizoen 2012/2013, maar daarnaast zijn er in en om het stadion vele activiteiten te vinden. Feyenoord.nl licht in de aanloop naar de Open Dag een aantal bijzondere acties en programmaonderdelen uit. In deel I: het Open Dag tasje en de Open Dag Loterij.
Open dag tas
Tijdens de Open Dag die aanstaande zondag plaatsvindt in De Kuip is traditiegetrouw de Open Dag tas te koop. De inhoud van de tas bestaat dit jaar uit de Feyenoord Seizoensgids 2012/2013 met Feyenoord-lanyard, een poster van de selectie voor het nieuwe seizoen, een pen met neklint en diverse kortingsvouchers. In de Seizoensgids zijn tevens de spelerskaarten van de volledige selectie terug te vinden.
 
De Open Dag tas is zondag te koop op verschillende punten in en om het stadion, voor tien euro. In het tasje is onder meer een voucher te vinden, waarmee je vijf euro korting krijgt op de aanschaf van een thuisshirt van het seizoen 2012/2013.
 
Open Dag Loterij
Feyenoord en de VriendenLoterij organiseren op de Open Dag voor het eerst de Open Dag Loterij. Diverse sponsors en partners van Feyenoord hebben voor deze Loterij een aantal zeer aantrekkelijke prijzen beschikbaar gesteld, zoals VriendenSeats voor vier personen tijdens Feyenoord – sc Heerenveen op 18 augustus, een jaarabonnement voor Eredivisie Live online + mobiel en een Wereld Haven Dagen arrangement voor twee personen. Meedoen is gratis en kan via een speciale code. De winnende codes worden tijdens het binnenprogramma van de Open Dag op een groot scherm bekend gemaakt.
 
Via Feyenoord.nl kan tot en met vrijdag 20 juli een gratis WINcode worden aangevraagd, waarna alle deelnemers op zaterdag 21 juli deze unieke code per SMS ontvangen. Deelnemers die hun code voor dinsdag 17 juli activeren, maken bovendien kans om de Open Dag met drie vrienden vanuit een VIP dug-out te beleven en met de helikopter die de nieuwe aanwinsten in De Kuip aflevert het stadion uit te vliegen. Deelname aan de Loterij is vanaf achttien jaar, heeft geen enkele verplichting tot gevolg en is bovendien gratis.
 
Meer informatie over de Open Dag Loterij en alle prijzen die te winnen zijn is hier te vinden.