Fanshop
Fanshop

Feyenoord lanceert Engelstalige website

Feyenoord lanceert donderdag (vandaag) een Engelstalige versie van de eigen website. Deze site, die te bereiken is via www.feyenoord.com, is in het leven geroepen om supporters, journalisten en andere geïnteresseerden van over de hele wereld op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen bij Feyenoord.
Het is geen toeval dat de lancering van de website een dag voor de loting van de voorronde van de Champions League plaats vindt. Door de aanstaande deelname aan het Europese toernooi is de belangstelling voor Feyenoord vanuit het buitenland fors toegenomen en Feyenoord verwacht dat deze belangstelling alleen maar verder zal toenemen. Feyenoord hoopt alle Engelstalige supporters en volgers beter van dienst te kunnen zijn, door alle informatie over de club centraal op één plaats aan te bieden.

Op Feyenoord.com zullen de belangrijkste nieuwsitems van Feyenoord te vinden zijn en is alles te lezen over de club. Zo worden onder meer alle selectiespelers voorgesteld en is makkelijk op te zoeken hoe het bestellen van wedstrijdkaarten in zijn werk gaat.