Fanshop
Fanshop

Vrijdag vraag & antwoord op Twitter met Schaken

Feyenoord organiseert aanstaande vrijdag (morgen) voor het eerst vraag en antwoordsessie via Twitter. Vrijdagmiddag vanaf 13.45 kunnen supporters en andere volgers van Feyenoords Twitteraccount vragen stellen aan Ruben Schaken. De aanvaller zal vervolgens via Feyenoords eigen Twitterkanaal (@Feyenoord) de leukste en meest originele vragen persoonlijk beantwoorden. De vraag en antwoordsessie duurt in totaal circa een half uur.

De vraag- en antwoordsessie geldt als introductie een nieuwe mogelijkheid voor de shirtbedrukking in de Feyenoord Fanshops. Als eerste club in Nederland biedt Feyenoord aan supporters de mogelijkheid om de tekens ‘@’ en ‘#’, als ook cijfers en een ‘underscore’ te laten afdrukken op hun shirt. Hierdoor wordt het voor supporters mogelijk om hun Twitternaam of een zoekterm op Twitter (hashtag) op hun shirt te zetten. Deze speciale tekens kunnen vanaf aanstaande zondag, tijdens de Open Dag van Feyenoord, voor het eerst op de shirts van Feyenoord bedrukt worden. De vraag- en antwoordsessie geldt als introductie een nieuwe mogelijkheid voor de shirtbedrukking in de Feyenoord Fanshops. Als eerste club in Nederland biedt Feyenoord aan supporters de mogelijkheid om de tekens ‘@’ en ‘#’, als ook cijfers en een ‘underscore’ te laten afdrukken op hun shirt. Hierdoor wordt het voor supporters mogelijk om hun Twitternaam of een zoekterm op Twitter (hashtag) op hun shirt te zetten. Deze speciale tekens kunnen vanaf aanstaande zondag, tijdens de Open Dag van Feyenoord, voor het eerst op de shirts van Feyenoord bedrukt worden.

Hoe gaat de vraag- en antwoordsessie op Twitter vrijdag in z’n werk?
- Vanaf 13.45 uur kun je via je persoonlijke Twitterpagina een vraag stellen aan Ruben Schaken. Let op. gebruik in je tweet als hashtag #vraagRuben. De vraag hoeft niet gericht te zijn aan @Feyenoord.

- De leukste en meest originele vragen worden geselecteerd en door het officiële Feyenoord-kanaal geretweet.

- Direct na de retweet van de geselecteerde vraag volgt in een aparte tweet het persoonlijke antwoord van Ruben Schaken. De vragen en de antwoorden zijn op die manier voor alle volgers van @Feyenoord zichtbaar.

- Na afloop van de vraag- en antwoordsessie is een verslag terug te lezen op www.feyenoord.nl