Fanshop
Fanshop

Aftellen tot de Open Dag (IV)

De poorten van De Kuip zijn aanstaande zondag vanaf 11.00 uur geopend voor de Open Dag 2012. Centraal tijdens deze dag staat uiteraard de presentatie van de selectie voor het seizoen 2012/2013, maar daarnaast zijn er in en rond het stadion vele activiteiten te vinden. Feyenoord.nl licht in aanloop naar de Open Dag een aantal bijzondere acties en programmaonderdelen uit. In deel IV (slot): Grote sponsors en diverse relaties van Feyenoord.
Sponsors van Feyenoord
Vijf grote sponsors van Feyenoord, onder wie hoofdsponsor ASR, Puma, Opel, AD en VriendenLoterij, staan tijdens de Open Dag van aanstaande zondag met een stand in de buitenring van het stadion. Puma biedt supporters de gelegenheid om onderdeel te worden van hun campagne met het nieuwe tenue van seizoen 2012/2013. Bij een van de Puma Fotostudio’s, die te vinden zijn in de groene en oranje sector rondom het stadion, kunnen supporters op de foto met het nieuwe thuis- of uitshirt. Supporters kunnen hun foto met een eigen unieke code terugvinden in een online gallery op www.feyenoord.nl/puma.

Bij de stand van VriendenLoterij kunnen supporters zich gratis aanmelden voor de Open Dag Loterij, waar ook grote sponsors als Amstel, HDI Gerling en Havenbedrijf aan verbonden zijn. Met deze loterij zijn mooie prijzen te winnen. Opel komt zondag met een SUTU voetbalmuur. Supporters kunnen op deze interactieve voetbalmuur schieten en proberen de bal door een van de gaten in de muur te mikken.

Naast de grote sponsors zijn er ook verschillende activiteiten van diverse andere relaties van Feyenoord. Zo heeft Radio Veronica een podium opgebouwd, waar een DJ zal optreden. Tevens zijn er stands van Voetbal International, Feyenoord Mobiel, Eredivisie Live, RTV Rijnmond, Het Legioen, Kameraadjes en de Feyenoord Supportersvereniging.