Fanshop
Fanshop

Open Dag 2012 in beeld

Feyenoord beleefde zondag een geslaagde Open Dag. Zo’n 45.000 supporters waren naar De Kuip gekomen om onder meer de presentatie van de selectie voor het nieuwe seizoen bij te wonen. Zij zagen onder meer in totaal zeven nieuwe spelers uit de helikopter stappen. Naast de spelerspresentatie waren er rond De Kuip ook volop activiteiten te vinden, waaronder een Voetbaldorp voor het Maasgebouw. Bekijk hieronder een terugblik op de Open Dag in tien beelden.

Voorafgaand aan het binnenprogramma waren er liefst drie kidspersconferenties in het Voetbaldorp voor De Kuip, waar Kameraadjes al hun vragen konden stellen aan de spelers van Feyenoord.


Ron Vlaar deelde niet alleen vele handtekeningen uit, maar had daarnaast nieuws voor de jeugdige journalisten. De verdediger liet weten dat de kans klein is dat hij naar Aston Villa vertrekt.


Voor Paul de Munnik ging een langgekoesterde wens in vervulling. De zanger zong Mijn Feyenoord en You’ll Never Walk Alone in een volle Kuip.


Gedurende de hele dag was er grote drukte in de Feyenoord Fanshop, waar onder meer het nieuwe thuistenue kon worden aangeschaft.


Over de hele dag gemeten kwamen er zo’n 45.000 bezoekers naar De Kuip.


Het binnenprogramma ging van start met het loslaten van tientallen rode en witte balonnen.


Alle spelers en trainers werden gepresenteerd op een groot podium. Voor alle supporters in het stadion was dit goed te volgen, dankzij metershoge videoschermen.


Daryl Janmaat stapte als een van de eerste aanwinsten uit de helikopter.


In totaal zeven spelers werden per helikopter afgeleverd in De Kuip.


De spelers besloten het binnenprogramma met een ronde over het veld, waarbij diverse Feyenoord-ballen in het publiek werden geschoten.