Fanshop
Fanshop

Dinamo Kiev – Feyenoord vastgesteld op 31 juli

De uitwedstrijd van Feyenoord tegen Dinamo Kiev, in de derde voorronde van de Champions League, is definitief vastgesteld op dinsdag 31 juli om 20.00 uur. Het duel wordt gespeeld in het Olimpiyskiy stadion in Kiev, dat in totaal plaats biedt aan bijna 65.000 toeschouwers. In dit stadion werd ook de finale van het afgelopen EK voetbal gespeeld.
Aanstaande woensdagochtend om 9.00 uur start de verkoop voor de wedstrijd in Kiev. Er zijn in eerste instantie 470 kaarten beschikbaar. De verkoop start voor zowel de houders van een Diamond,- Gold en Silvercard. De prijs is nog niet bekend, maar zal in de loop van dinsdag via de informatiepagina voorverkoop uitwedstrijden bekend gemaakt worden. Uiteraard geldt voor deze wedstrijd een vrij-vervoersregeling. Vrijdagmiddag ontvangen supporters die een kaart hebben gekocht via een infomail meer informatie over de regeling.
 
De return van het duel met Dinamo Kiev wordt op dinsdag 7 augustus om 20.00 uur in De Kuip gespeeld. De kaartverkoop voor deze wedstrijd gaat aanstaande dinsdag, 24 juli, om 9.00 uur van start. Feyenoord hanteert voor dit duel reguliere competitieprijzen. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting. Kaarten zijn te koop via TicketBox, internet, de loketten van Feyenoord Service & Tickets (op werkdagen tussen 10.00 uur en 13.00 uur) en telefonisch (via 0900-1908, op werkdagen vanaf 13:00).