Fanshop
Fanshop

Feyenoord klaar voor laatste test

Feyenoord is klaar voor de laatste test van de voorbereiding. De selectie van trainer Ronald Koeman werkte dinsdag op een warm en zonnig Varkenoord de laatste training af in de aanloop naar de openingswedstrijd die woensdagavond wordt gespeeld tegen Real Mallorca. Koeman kan in die wedstrijd beschikken over een vrijwel volledig fitte selectie.
De trainer verwelkomde dinsdag voor het eerst Omar Elabdellaoui op het trainingsveld. De aanvaller, die dit seizoen wordt gehuurd van Manchester City en afgelopen zondag arriveerde in Nederland, is woensdag al inzetbaar tegen Real Mallorca, zo liet Koeman dinsdag na de training weten. ‘Hij heeft al een aantal weken voorbereiding bij Manchester City achter de rug, dus hij is fit’, zei de trainer.

 
Koeman zal woensdag ook gewoon een beroep doen op Ron Vlaar. De verdediger staat in de belangstelling van Aston Villa, maar liet afgelopen zondag tijdens de Open Dag weten dat de kans klein is dat hij naar de club uit de Premier League vertrekt. Het ziet er naar uit dat Vlaar woensdag in de basis start tegen Real Mallorca.

 
‘Die wedstrijd wordt voor ons een belangrijke laatste test in de aanloop naar de voorronde van de Champions League’, vertelde Koeman. ‘Real Mallorca is afgelopen seizoen achtste geworden in de Spaanse competitie, dus dit is een goede tegenstander om te zien waar we staan.’
 
Feyenoord tegen Real Mallorca wordt woensdag om 20.00 uur gespeeld in De Kuip. Voor de openingswedstrijd zijn nog kaarten verkrijgbaar, vanaf 22,50 euro per stuk. Kijk voor meer informatie en om direct tickets te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets. Seizoenkaarthouders hebben automatisch toegang tot de wedstrijd.