Fanshop
Fanshop

Uitwedstrijd tegen Dinamo Kiev ook bij Eredivisie Live

De uitwedstrijd van Feyenoord tegen Dinamo Kiev wordt aanstaande dinsdag, 31 juli, rechtstreeks uitgezonden door Eredivisie Live. Aangezien het digitale televisiekanaal ook de uitzendrechten voor de return op dinsdag 7 augustus heeft, betekent dit dat beide duels van Feyenoord in de derde voorronde van de Champions League te zien zijn op deze zender.
De heenwedstrijd tussen Dinamo Kiev en Feyenoord wordt aanstaande dinsdag, 31 juli, gespeeld in het Olimpiyskiy stadion in Kiev, dat in totaal plaats biedt aan bijna 65.000 toeschouwers. In dit stadion werd ook de finale van het afgelopen EK voetbal gespeeld. De aftrap is om 20.00 uur, lokale tijd (19.00 uur, Nederlandse tijd). Wie geen abonnement op Eredivisie Live heeft, kan terecht op de website www.eredivisielive.nl. Daar is de wedstrijd tegen betaling via een livestream te bekijken.
 
De return, precies een week later in De Kuip, begint om 20.00 uur. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot dit duel. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is afgelopen dinsdag, 24 juli, om 9.00 uur van start gegaan. Feyenoord hanteert voor dit duel reguliere competitieprijzen. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting. Kaarten zijn te koop via TicketBox, internet, de loketten van Feyenoord Service & Tickets (op werkdagen tussen 10.00 uur en 13.00 uur) en telefonisch (via 0900-1908, op werkdagen vanaf 13:00). De return wordt ook uitgezonden op Eredivisie Live en via de website www.eredivisielive.nl.
 
Mocht Feyenoord ten koste van Dinamo Kiev zich plaatsen voor de laatste voorronde van de Champions League dan zijn deze duels evenals de eventuele groepswedstrijden live te zien bij de NOS.