Fanshop
Fanshop

Nieuw seizoen Feyenoord TV maandag van start

Het nieuwe seizoen van Feyenoord TV gaat aanstaande maandag van start op Eredivisie Live. Vanaf komende week is er weer op elke werkdag en op zaterdag een nieuwe aflevering van het clubprogramma te zien op het voetbalkanaal. In de eerste week is er in Feyenoord TV veel aandacht voor de uitwedstrijd tegen Dinamo Kiev in de derde voorronde van de Champions League. Het clubprogramma reist hiervoor met de selectie mee naar Kiev. Later deze week is een uitgebreide reportage vanuit Oekraïne te zien in Feyenoord TV.
In de eerste uitzending van het nieuwe seizoen, die maandag om 19.20 uur is te zien, blikt presentator Peter Houtman vanuit de Gouden Snor met een gast vooruit op de komende wedstrijd tegen Dinamo Kiev. In de uitzending komen ook trainer Ronald Koeman en verschillende spelers aan het woord over het duel in Oekraïne.
 
Feyenoord TV start dit seizoen met enkele nieuwe items. Zo zal vanaf de start van het nieuwe jeugdvoetbalseizoen elke dinsdag volledig in het teken staan van Feyenoord Academy. In deze uitzending zijn onder meer wedstrijdbeelden van een jeugdwedstrijd te zien, wordt het laatste nieuws doorgenomen met hoofd jeugdopleiding Stanley Brard en komen verschillende vaste bezoekers van Varkenoord aan het woord.
 
Op woensdagen is er in Feyenoord TV veel aandacht voor de historie van de club, terwijl op donderdagen juist de actualiteit centraal staat. Het clubprogramma zendt bijvoorbeeld elke donderdag een spelersinterview uit, terwijl er daarnaast ook aandacht is voor de maatschappelijke activiteiten van Feyenoord.
 
Elke vrijdag wordt er vanuit De Kuip vooruitgeblikt op de wedstrijd die in het weekend wordt gespeeld. Presentator Peter Houtman ontvangt hiervoor verschillende gasten uit verschillende geledingen van de club met wie hij de aanstaande speelronde doorneemt. Elke zaterdag is er een compilatie van de meest bijzondere items van de week te zien.
 
Feyenoord TV is van maandag tot en met donderdag om 19.20 uur te zien op Eredivisie Live en wordt later op de avond verschillende keren herhaald. Op vrijdag begint het clubprogramma normaliter om 18.10 uur, maar deze week nog om 19.20 uur , terwijl Feyenoord TV elke zaterdag om 17.20 uur wordt uitgezonden.