Fanshop
Fanshop

Selectie terug in Rotterdam

De Feyenoord-selectie is woensdagochtend veilig teruggekeerd in Nederland. De ploeg landde volgens schema rond 13.00 uur op de luchthaven van Rotterdam, nadat dinsdagavond in Kiev met 2-1 was verloren van Dinamo Kiev. Die uitslag biedt perspectief voor de return die volgende week dinsdag in een uitverkochte Kuip wordt gespeeld, zo herhaalde trainer Ronald Koeman kort voor vertrek uit Oekraïne op de luchthaven van Kiev. ‘We maken nog steeds kans om de volgende ronde te halen, maar makkelijk zal het niet worden’, zei hij.
Woorden van gelijke strekking sprak Lex Immers, die dinsdag de assist gaf waaruit Ruben Schaken Feyenoord op voorsprong zette. ‘We hebben gisteren gezien wat de zwakke punten van Dinamo Kiev zijn, daar kunnen we komende week mee aan de slag’, zei hij. ‘Ik zie voor volgende week zeker mogelijkheden voor ons in een volle Kuip, met het publiek achter de ploeg.’
 
Feyenoord keert donderdagochtend terug op het trainingsveld op Varkenoord, waar om 10.30 uur getraind wordt. Vrijdag is de selectie vrij, terwijl er op zaterdag opnieuw om 10.30 uur wordt getraind op Varkenoord. Zondag wordt een besloten training afgewerkt, die niet toegankelijk is voor pers en publiek. Op maandag vindt om 14.30 uur de afsluitende training plaats, in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Dinamo Kiev die dinsdag om 20.00 uur wordt gespeeld in De Kuip.