Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Vernieuwd Feyenoord Magazine verschijnt deze week

Alle leden van Het Legioen ontvangen een dezer dagen het eerste nummer van Feyenoord Magazine van het nieuwe seizoen. Het clubmagazine is daarnaast los in de winkel verkrijgbaar. Feyenoord Magazine is met ingang van de zesde jaargang vernieuwd, met een opgefrist uiterlijk en enkele nieuwe rubrieken.
In het eerste nummer van het seizoen zijn onder meer interviews te lezen met middenvelder Lex Immers, spits Mitchell Te Vrede, politicus Emile Roemer en commercieel directeur Mark Koevermans. Daarnaast is er veel aandacht voor de terugkeer van Feyenoord in Europa, met onder meer een overzicht van de tien meest bijzondere Europese wedstrijden die de club in het verleden speelde.

Nieuw is onder meer een maandelijkse rubriek waarin Varkenoord centraal staat. In de eerste aflevering blikt hoofd jeugdopleiding Stanley Brard vooruit op het nieuwe seizoen. Lezers van Feyenoord Magazine zullen daarnaast veel vertrouwde onderdelen terugvinden in het blad. Zo bespreekt René Dannenburg ook dit seizoen maandelijks een actuele foto en blijven ook de columns van Jan Boskamp en Vincent Bijlo elke maand in het clubmagazine te lezen.

Feyenoord Magazine valt elf keer per jaar op de mat bij alle leden van Het Legioen en is tevens in de winkel verkrijgbaar voor 3,99 euro. Lid worden van Het Legioen kan via www.feyenoord.nl/hetlegioen.