Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord terug op Varkenoord

Een dag na de terugkeer uit Kiev heeft Feyenoord donderdagochtend op Varkenoord een ontspannen training afgewerkt. Trainer Ronald Koeman kon op het sportcomplex beschikken over 22 spelers, die hij het grootste gedeelte van de training in twee groepen verdeelde. De ene groep bestond uit de spelers die dinsdagavond in actie kwamen tegen Dinamo Kiev, de andere groep werd gevormd door de reserves en de spelers die in Rotterdam waren achtergebleven. Kaj Ramsteijn trainde individueel. Daryl Janmaat, John Goossens, Bart Schenkeveld en Mitchell Te Vrede ontbraken op het trainingsveld.



Jordy Clasie verliet na de zware wedstrijd van afgelopen dinsdag voortijdig het trainingsveld. De spelers die in Kiev niet in actie kwamen, aangevuld met Tonny Vilhena en Terence Kongolo die laat in het duel invielen, voerden een afrondoefening uit, waarbij doelman Ronald Graafland het doel verdedigde. Elk doelpunt dat daarbij viel werd met luid gejuich begroet door de aanwezige kinderen, die zich massaal achter het doel hadden verzameld.



Vrijdag heeft de selectie een vrije dag, waarna zaterdag de eerstvolgende training op het programma staat. Deze oefensessie begint om 10.30 uur op Varkenoord. De training van zondag is besloten en dus niet toegankelijk voor pers en publiek.