Fanshop
Fanshop

Feyenoord – Sparta Praag om 20.00 uur

Het aanvangstijdstip van de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta Praag in de play-off ronde van de Europa League is bekend. Het duel dat op donderdag 23 augustus in De Kuip wordt gespeeld begint om 20.00 uur. Het aanvangstijdstip van de uitwedstrijd, die op 30 augustus op het programma staat, is nog niet bekend. Dit tijdstip moet nog worden vastgesteld door Sparta Praag en de plaatselijke autoriteiten.
Seizoenkaarthouders van Feyenoord hebben sinds afgelopen zaterdag de kans om een kaart te kopen voor de thuiswedstrijd tegen Sparta Praag. Als seizoenkaarthouder kun je tot en met aanstaande woensdag een kaart voor je eigen, vaste plaats te kopen. Dit kan via de verkooppunten van TicketBox of via www.feyenoord.nl/tickets.*
 
De kaartverkoop voor overige supporters gaat aanstaande donderdag om 12.00 uur van start. Meer informatie over deze kaartverkoop wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.
 
*Een uitzondering geldt voor invaliden en hun begeleiders. Zij kunnen niet online hun plaats terugkopen, maar telefonisch via Feyenoord Service & Tickets (tel. 0900-1908, 15 ct/min).