Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Uitgedunde selectie op maandagtraining

Een dag na de met 0-1 gewonnen seizoensouverture tegen FC Utrecht heeft Feyenoord maandagochtend met een uitgedunde selectie getraind. Trainer Ronald Koeman verwelkomde op Varkenoord in totaal acht spelers. Een groot deel van de selectie was afwezig wegens interlandverplichtingen, in verband met verschillende oefeninterlands van nationale (jeugd)teams die deze week op het programma staan. Ook was een aantal spelers afwezig vanwege de eerste competitiewedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong Dordrecht, die vanavond om 18.30 uur op Varkenoord wordt gespeeld.
Koeman liet zijn spelers op het trainingsveld na de warming-up een ontspannen rondo uitvoeren, waar hij samen met assistent-trainer Jean-Paul van Gastel zelf ook aan deelnam. Naast de doelmannen Ronald Graafland en Erwin Mulder waren Daryl Janmaat, Miquel Nelom, Ruud Vormer, Lex Immers, Guyon Fernandez en Sekou Cissé de enige veldspelers die zich op het trainingsveld lieten zien.



Dinsdag heeft de selectie een vrije dag, waarna woensdag om 10.30 uur de eerstvolgende training op Varkenoord op het programma staat, in de aanloop naar de aankomende thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.