Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Martins Indi geniet bij eerste training met Oranje

Stefan de Vrij, Joris Mathijsen en Bruno Martins Indi hebben zich maandag samen met nog 21 andere internationals gemeld in Noordwijk bij het Nederlands elftal. Na de eerste ontmoeting met de nieuwe bondscoach Louis van Gaal stond ’s avonds de eerste training met Oranje op het programma, in de aanloop naar de oefeninterland van aanstaande woensdag in en tegen België. De Vrij en Martins Indi kunnen tijdens die wedstrijd hun debuut maken voor het Nederlands elftal.

Voor Martins Indi was het maandagavond de eerste keer dat hij meetrainde met de nationale selectie. De verdediger genoot met volle teugen van de oefensessie. ‘Dit is heel mooi om mee te maken’, vertelde hij na afloop van de training voor de camera van Feyenoord TV. ‘Het niveau tijdens de training lag hoger dan ik gewend was. Bijvoorbeeld de rondo ging sneller dan normaal bij Feyenoord. Het is geweldig om tussen deze spelers rond te mogen lopen.’



De selectie van het Nederlands elftal, waartoe ook oud-Feyenoorders Dirk Kuyt en Robin van Persie behoren, is in voorbereiding op de oefenwedstrijd tegen België. Dat duel wordt aanstaande woensdag om 20.45 uur gespeeld in het Koning Boudewijn Stadion in Brussel.



Aanstaande woensdag is er in Feyenoord TV een uitgebreide reportage te zien over de eerste training van het Nederlands elftal onder leiding van Van Gaal, met bijzondere aandacht voor de Feyenoorders Mathijsen, De Vrij en Martins Indi.