Fanshop
Fanshop

Vraag nog vóór de eerste thuiswedstrijd je seizoenkaart aan!

Wil je nog vóór de eerste thuiswedstrijd in de competitie van het seizoen de beschikking hebben over de Feyenoord Seizoenkaart 2012/2013? Vraag die dan nu aan! Je kunt dan aanstaande zaterdag voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen al gebruik maken van je kaart.
Voor het aanvragen van een seizoenkaart zijn twee mogelijkheden.
1. Vraag via www.feyenoord.nl/seizoenkaart een seizoenkaart aan. Print vervolgens het aanvraagformulier, vul dit in en onderteken hem. Je dient tevens online de seizoenkaart te betalen.  Zaterdag kun je het formulier samen met een kopie van een geldig legitimatiebewijs afleveren bij één van de loketten van Feyenoord Service & Tickets.
 
2. Vraag je seizoenkaart aanstaande zaterdag aan bij één van de loketten van Feyenoord Service & Tickets. Je kunt dan ter plekke een aanvraagformulier invullen en ondertekenen en je seizoenkaart afrekenen. Zorg dat je hiervoor een geldig legitimatiebewijs bij je hebt. Bij de aanvraag zal hiervan een kopie gemaakt worden. De loketten zijn zaterdag vanaf 17.00 uur geopend.
 
In beide gevallen krijg je een dagkaart voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen, die zaterdag om 20.45 uur begint. De seizoenkaart wordt ongeveer anderhalve week na de wedstrijd opgestuurd.
 
Kijk voor meer informatie en om direct een seizoenkaart aan te vragen op www.feyenoord.nl/seizoenkaart.