De Vrij en Martins Indi debuteren met nederlaag bij Oranje

Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi hebben woensdagavond hun debuut gemaakt in het Nederlands elftal. Beide verdedigers speelden de volledige tweede helft tijdens de oefenwedstrijd in en tegen België, die met 4-2 werd verloren. De Vrij speelde centraal in de defensie, terwijl Martins Indi als linkervleugelverdediger was opgesteld. Joris Mathijsen speelde de volledige eerste helft.
De Vrij en Martins Indi kwamen in het veld bij een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg, door een goal van Christian Benteke. Oranje maakte die achterstand tien minuten na rust goed, door twee doelpunten binnen een minuut tijd van achtereenvolgens Luciano Narsingh en Klaas Jan Huntelaar. België kwam in het laatste kwartier van de wedstrijd alsnog langszij. Via treffers van Dries Mertens, Romelo Lukaku en Jan Vertonghen werd de eindstand op 4-2 bepaald.