Fanshop
Fanshop

Zaterdag wegafsluiting A29 richting Roosendaal/Zierikzee

Bezoekers van de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen die aanstaande zaterdag wordt gespeeld, die reizen via de A29 tussen Rotterdam en Roosendaal, dienen rekening te houden met een wegafsluiting. Tussen knooppunt Vaanplein en knooppunt Hellegatsplein is de A29 in de richting van Roosendaal/Zierikzee komend weekend afgesloten voor al het verkeer, in verband met grootschalige onderhoudswerkzaamheden. Houd rekening met een langere reistijd.

De weekendafsluiting geldt van aanstaande vrijdag 22.00 uur tot maandag 20 augustus 05.00 uur. Behalve de A29 richting Roosendaal/Zierikzee zijn ook de afrit Zuidplein/Ahoy (19a) en de af- en opriĀ­tten Barendrecht (20/IKEA), Oud-Beijerland (21) en Numansdorp (22) afgesloten.

Omleidingsroutes
Doorgaand verkeer volgt de omleidingsroutes over de A15, A16 en A17. Verkeer vanuit Rotterdam naar de Hoeksche Waard wordt omgeleid over de A15, A16 en N217. Verkeer vanuit de Hoeksche Waard dat naar het zuiden reist, volgt de omleiding over de N217, A16 en A17.

Gratis via Kiltunnel (N217)
Tijdens de afsluitingen kunt u kosteloos gebruikmaken van de Kiltunnel (N217), zowel richting Hoeksche Waard als richting Dordrecht.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. In september vinden er werkzaamheden plaats aan de A29 richting Rotterdam.