Fanshop
Fanshop

Feyenoord Wedstrijdmagazine zaterdag gratis verkrijgbaar

Het Feyenoord Wedstrijdmagazine is zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd tegen sc Heerenveen gratis verkrijgbaar in en om De Kuip. In het magazine wordt uitgebreid vooruitgeblikt op het duel met de Friezen. Naast een voorbeschouwing, komt Ruud Vormer uitgebreid aan het woord. De middenvelder bespreekt zijn eerste maanden bij Feyenoord en de kansen voor de ploeg in het duel met Heerenveen.
De prognose in het Wedstrijdmagazine komt van oud-Feyenoorder Paul Bosvelt, die tijdens de laatste jaren van zijn actieve carrière voor sc Heerenveen speelde. Hij rekent op een overwinning voor Feyenoord. ‘Als Feyenoord het niveau van de duels met Dinamo Kiev en FC Utrecht doortrekt, is de ploeg absoluut een maatje te groot voor sc Heerenveen’, vertelt Bosvelt in het Wedstrijdmagazine. ‘Zeker in een volle Kuip met het publiek erachter.’

Feyenoord tegen sc Heerenveen begint zaterdag om 20.45 uur. Het Feyenoord Wedstrijdmagazine is voorafgaand aan het duel op verschillende plekken in en om De Kuip gratis verkrijgbaar.