Fanshop
Fanshop

Exclusief seizoensoverzicht op dvd voor Legioenleden

Alle leden van Het Legioen krijgen eind augustus het seizoensgeschenk opgestuurd. Het geschenk zal samen met het tweede nummer van Feyenoord Magazine, plus de seizoenspin, op dinsdag 28 augustus op de mat vallen bij alle Legioen-leden. Dit jaar is het seizoensgeschenk een dvd met daarop alle hoogtepunten van het succesvolle seizoen 2011/2012.
Op de dvd met de titel ‘Onze trots, seizoen 2011/2012’ leiden Ronald Koeman en Martin van Geel de kijker door het succesjaar dat leidde tot de tweede plaats in de competitie en plaatsing voor de voorronde van de Champions League. Aan de hand van grote interviews met de hoofdtrainer en de technisch directeur komen alle bijzondere momenten van het afgelopen voetbaljaar voorbij. Zo is er bijzondere aandacht voor de overwinning op Ajax in De Kuip, de doorbraak van John Guidetti en de doorstroming van verschillende talenten uit de jeugdopleiding.
 
Het Legioen is de officiële supportersclub van Feyenoord. Leden van Het Legioen zijn officieel aan de club verbonden en dragen direct bij aan het sterker maken van de club. Als tegenprestatie biedt Feyenoord de leden van Het Legioen diverse voordelen. Als lid van Het Legioen ontvang je bijvoorbeeld elf keer per jaar Feyenoord Magazine, krijg je tien procent korting in de Feyenoord Fanshops, kun je met voorrang kaarten voor thuiswedstrijden bestellen, maak je bij elke thuiswedstrijd kans op de door de aanvoerder gesigneerde wedstrijdbal en kun je gratis bellen met andere Legioen-leden via Feyenoord Mobiel.
 
Kijk voor een volledig overzicht van alle voordelen van Het Legioen en om je in te schrijven op www.feyenoord.nl/hetlegioen. Bekijk hieronder in de videospeler een trailer van de dvd die dit jaar als seizoensgeschenk aan alle Legioen-leden wordt verstuurd.