Fanshop
Fanshop

Feyenoord rekent op positieve support tegen Sparta Praag

Feyenoord doet een beroep op alle supporters die donderdagavond de thuiswedstrijd tegen Sparta Praag in de play-off ronde van de Europa League bezoeken, om de ploeg op positieve wijze te steunen. Het legioen van Feyenoord is een onmisbare steun voor het elftal van trainer Ronald Koeman. De geweldige supporters spelen op die manier een belangrijke rol in de poging om de groepsfase van de Europa League te bereiken.
Feyenoord roept alle supporters op om donderdag in verband met de verwachte verkeersdrukte op tijd af te reizen naar het stadion, bij voorkeur met het openbaar vervoer. De poorten van De Kuip zijn donderdag vanaf 18.30 uur geopend.
 
Feyenoord kan er voor de Europese wedstrijd die donderdag in De Kuip wordt gespeeld niet omheen te benadrukken dat er veel ogen op ons gericht zijn. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. Door de UEFA is dit duel aangemerkt als ‘high profile’ wedstrijd. Het is daarom van essentieel belang dat het legioen zich op een zo positief mogelijke wijze achter de club schaart. Wangedrag, waaronder het afsteken van vuurwerk of het gooien van voorwerpen op het veld, kan zeer nadelige gevolgen hebben voor de club.