Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het nieuwe Feyenoord Magazine valt een dezer dagen op de mat bij alle leden van Het Legioen. Het clubmagazine is daarnaast in de winkel verkrijgbaar voor 3,99 euro. In het tweede nummer van de zesde jaargang zijn onder meer interviews te lezen met Ruud Vormer, Ruben Schaken en Joris Mathijsen. 
Daarnaast is er in de september-editie plaats voor het indrukwekkende verhaal van voormalig talent Robert Kalkman, die als jeugdspeler van Feyenoord zijn droom om profvoetballer te worden moest opgeven vanwege een ernstige ziekte. Ook is er in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen PSV een dubbelinterview te lezen met Feyenoord-supporter Martin van Waardenberg en PSV-supporter Frank Lammers. De twee acteurs spelen samen in de nieuwe film De Marathon en blikken vooruit op de topper die op 23 september in Eindhoven wordt gespeeld.

Uiteraard is er verder plaats voor de vaste rubrieken Vakkie en Momentopname, naast de columns van Jan Boskamp, Gerard Meijer en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine valt elf keer per jaar op de mat bij alle leden van Het Legioen en is tevens in de winkel verkrijgbaar voor 3,99 euro. Lid worden van Het Legioen kan via www.feyenoord.nl/hetlegioen.