Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

De Vrij terug op trainingsveld

Het herstel van aanvoerder Stefan de Vrij verloopt voorspoedig. Nadat hij zondag al een individuele training had afgewerkt op Varkenoord, meldde De Vrij, die anderhalve week geleden een enkelblessure opliep, zich maandagochtend samen met de basisspelers van het duel met Heracles Almelo op het trainingscomplex. Terwijl de basisspelers een uitlooptraining afwerkten, deed De Vrij enkele oefeningen met de bal.
Aanvankelijk werd gevreesd dat de verdediger minimaal een maand langs de kant zou staan, maar gezien zijn snelle herstel lijkt De Vrij een stuk eerder fit dan verwacht. Volgens trainer Ronald Koeman is het zelfs niet uitgesloten dat De Vrij meereist naar Praag voor de return in de play-off ronde van de Europa League. ‘Al snel bleek de ernst van de blessure mee te vallen en Stefan maakt grote stappen in zijn herstel’, zei Koeman na afloop van het duel met Heracles Almelo.



Dinsdag heeft de selectie vrijaf, waarna Feyenoord woensdag naar Praag vertrekt voor het duel met Sparta Praag van donderdagavond.