Fanshop
Fanshop

De Vrij even terug bij Feyenoord A1

Stefan de Vrij voelde zich dinsdag voor even weer jeugdspeler van Feyenoord. Terwijl zijn ploeggenoten van de eerste selectie een vrije dag hadden, trainde de verdediger die op de terugweg is na een enkelblessure mee met Feyenoord A1 op Varkenoord. De Vrij sloot daarbij voor het eerst sinds hij zijn blessure opliep weer aan tijdens een partijspel.
De Vrij keerde maandag al terug op het trainingsveld met de eerste selectie. De international werkte toen onder meer enkele oefeningen met de bal af. Een dag later nam hij bij de ploeg van trainer Damien Hertog, onder toeziend oog van hersteltrainer Marcel Cas, voor het eerst weer deel aan een partijspel.

De Vrij raakte kort voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen tijdens de training geblesseerd aan zijn enkel. Hij miste hierdoor naast het duel met Heerenveen ook de thuiswedstrijd tegen Sparta Praag en de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De verdediger hoopt woensdag met de selectie mee af te kunnen reizen naar Praag, waar donderdag de uitwedstrijd tegen Sparta Praag wordt gespeeld.