Fanshop
Fanshop

Feyenoord zet voet in Praag

De selectie van Feyenoord is woensdagmiddag volgens schema omstreeks het middaguur geland op de luchthaven van Praag. De ploeg van trainer Ronald Koeman speelt donderdag in de Tsjechische hoofdstad de terugwedstrijd tegen Sparta Praag, in de play-off ronde van de Europa League, nadat thuis met 2-2 gelijk werd gespeeld. Feyenoord werd in de aankomsthal van het vliegveld opgewacht door een horde handtekeningenjagers, van wie sommige zelfs in het bezit waren van portretfoto’s van alle spelers en trainers die zij van een krabbel voorzien wilden hebben. Met name de handtekening van trainer Koeman was zeer gewild.
Feyenoord vertrok vanaf het vliegveld per bus naar het spelershotel. Woensdagavond om 18.30 uur krijgt de ploeg de kans om kennis te maken met de Generali Arena, het stadion waar donderdagavond de wedstrijd tegen Sparta Praag wordt gespeeld. De training wordt voorafgegaan door een persconferentie, waarop Koeman vooruit zal blikken op het duel van morgen.

De temperatuur bij aankomst lag woensdag rond de 25 graden Celsius. Volgens de weersverwachtingen blijft het ook donderdag warm in Praag. Het ziet er naar uit dat de wedstrijd tegen Sparta Praag bij hoge temperaturen gespeeld zal worden.

Feyenoord is in totaal met twintig spelers afgereisd naar Praag. De selectie ziet er als volgt uit:

Doel: Erwin Mulder, Kostas Lamprou en Ronald Graafland.

Verdediging: Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat, Miquel Nelom, Joris Mathijsen en Terence Kongolo.

Middenveld: Kelvin Leerdam, Lex Immers, Jordy Clasie, Ruud Vormer, Harmeet Singh en Tonny Vilhena.

Aanval: Guyon Fernandez, Ruben Schaken, Sekou Cissé, Omar Elabdellaoui en Anass Achahbar.