Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Juniorclub Kameraadjes viert jubileum

Feyenoords Juniorclub Kameraadjes bestaat in september 12,5 jaar. Om dit te vieren schrijft TIFO Rotterdam speciaal voor leden van de Juniorclub een bijzondere prijsvraag uit. Kameraadjes kunnen een ontwerp maken van een Feyenoord-vlag, die zij graag bij een wedstrijd van Feyenoord in De Kuip willen zien. De winnaars mogen hun ontwerp onder begeleiding van TIFO Rotterdam maken en er voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen N.E.C. op zaterdag 29 september mee zwaaien in De Kuip!
Kameraadjes werd in maart 2000 opgericht door de Feyenoord Supportersvereniging. Vele opa’s, oma’s, vaders en moeders maakten hun (klein)kind nog voor de geboorte lid van Kameraadjes. Mede hierdoor is de Juniorclub uitgegroeid tot een legioen van circa 25.000 jonge supporters. Kameraadjes is de Juniorclub voor Feyenoord-supporters van 0 tot en met 14 jaar.

Kameraadjes die mee willen doen aan de ontwerpwedstrijd kunnen voor 15 september a.s. hun ontwerp in A4 formaat sturen naar [email protected]. Naast het ontwerp moet ook de naam, leeftijd en het kameraadjesnummer mee worden gestuurd. De winnaars mogen op zaterdag 22 september onder begeleiding van TIFO Rotterdam de winnende ontwerpen maken.