www.twitter.com/feyenoord. Feyenoord volgt zelf alleen officiële Twitterkanalen van (oud-)spelers en trainers van Feyenoord." /> www.twitter.com/feyenoord. Feyenoord volgt zelf alleen officiële Twitterkanalen van (oud-)spelers en trainers van Feyenoord." />

Vijftigduizend volgers voor Feyenoord op Twitter

Het officiële Twitterkanaal van Feyenoord heeft de vijftigduizendste volger mogen verwelkomen. Via het account, dat sinds maart 2010 actief is, is het laatste nieuws over Feyenoord te volgen. Ook zijn de hoogtepunten uit alle wedstrijden van Feyenoord rechtstreeks via het Twitterkanaal te lezen. Op het officiële Feyenoord-account zijn inmiddels meer dan 5000 tweets geplaatst. Het kanaal is te volgen via <a href="http://www.twitter.com/feyenoord">www.twitter.com/feyenoord</a>. Feyenoord volgt zelf alleen officiële Twitterkanalen van (oud-)spelers en trainers van Feyenoord.

Naast Twitter is Feyenoord ook te volgen via Facebook. Inmiddels hebben al meer dan 120.000 mensen op de officiële pagina van Feyenoord op ‘like’ geklikt, waardoor ze alle berichten van Feyenoord automatisch in hun tijdlijn terugvinden. Feyenoord bereikt gemiddeld zo’n 500.000 mensen per week via Facebook. Feyenoord volgen via Facebook kan op www.facebook.com/feyenoord.
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×