Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

Supporters maken kennis met Verhoek

Nadat Wesley Verhoek zich afgelopen zaterdag al meldde tijdens de besloten training van Feyenoord, in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Vitesse, hadden supporters maandag voor het eerst de kans om de aanwinst op het trainingsveld van Feyenoord in actie te zien. Verhoek, die vrijdag zijn handtekening zette onder een contract voor vier jaar, trainde volledig mee met de spelers die zondag tegen Vitesse niet in de basis begonnen.
Graziano Pellè, die zaterdag net als Verhoek al meetrainde bij zijn nieuwe club, ontbrak op het trainingsveld. De spits is even terug naar Italië om daar de laatste zaken af te handelen, na zijn overgang van Parma naar Feyenoord. Tijdens de eerstvolgende training van Feyenoord, die aanstaande woensdag om 14.00 uur op het programma staat, zal hij weer aansluiten bij de groep.  
 
In totaal acht spelers ontbraken maandag op de training in verband met internationale verplichtingen deze week. Bruno Martins Indi, Joris Mathijsen, Jordy Clasie en Daryl Janmaat melden zich maandagmiddag bij het Nederlands elftal, voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Turkije en Hongarije. Kamohelo Mokotjo behoort tot de selectie van Zuid-Afrika, voor de oefeninterlands tegen Brazilië en Mozambique. Kelvin Leerdam is opgeroepen voor Jong Oranje, dat een EK-kwalificatiewedstrijd speelt tegen Oostenrijk, terwijl voor Omar Elabdellaoui en Harmeet Singh met Jong Noorwegen EK-kwalificatieduels met Jong België en Jong Engeland op het programma staan.
 
Terence Kongolo, Anass Achahbar en Tonny Vilhena, die net als Boy de Jong, Lucas Woudenberg en Jean Paul Boëtius zijn opgenomen in de selectie van Oranje onder 19, meldden zich maandag nog wel op Varkenoord. Zij sluiten later deze week aan bij de selectie van KNVB-coach Wim van Zwam.
 
John Goossens en Mitchell Te Vrede trainden maandag individueel met hersteltrainer Marcel Cas. Goossens is op de terugweg na een knieblessure, terwijl Te Vrede kampte met liesklachten. Voor de spelers die zondag in de basis begonnen tegen Vitesse, stond er een lichte uitlooptraining op het programma.