Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Pellè sluit aan op Varkenoord

Graziano Pellè heeft woensdag zijn eerste openbare training bij Feyenoord afgewerkt. De spits ontbrak afgelopen maandag nog op Varkenoord, omdat hij even teruggekeerd was naar Italië, nadat hij voor het weekend zijn overgang naar Feyenoord definitief had afgerond. Woensdag begon de oefensessie voor Pellè met een conditietest samen met Wesley Verhoek, de andere aanwinst van Feyenoord.
Trainer Ronald Koeman verwelkomde in totaal tien spelers op het trainingsveld, onder wie de drie keepers Erwin Mulder, Kostas Lamprou en Ronald Graafland. Terwijl de doelmannen aan de slag gingen met keeperstrainer Patrick Lodewijks, werkten de veldspelers verschillende positiespellen af. Vanwege de kleine groep, namen ook trainers Koeman, Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel hieraan deel. Zo kon het tijdens een rondo gebeuren dat Koeman even samen met Van Bronckhorst in het midden stond.



Pellè en Verhoek sloten na de conditietest aan bij de rest van de groep, waarmee onder meer nog een pass- en trapvorm werd afgewerkt. Na afloop van de oefensessie deelde Pellè zijn eerste handtekeningen uit als speler van Feyenoord, aan de tientallen supporters die voor de training naar Varkenoord waren gekomen.



Feyenoord traint deze week nog twee keer op Varkenoord. Zowel op donderdag als op vrijdag begint de oefensessie op het sportcomplex om 10.30 uur. Komend weekend is de selectie vrij.