Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Talententrainingen Feyenoord Soccer Schools aanstaande zondag van start!

Aanstaande zondag start op Varkenoord, thuisbasis van de Sportclub Feyenoord en Feyenoord Academy, een nieuwe serie van zogenoemde Talenttrainingen van Feyenoord Soccer Schools. Jonge voetballers die zichzelf verder willen ontwikkelen worden via een gericht trainingsprogramma op de ‘Feyenoord manier’ in staat gesteld zichzelf verder als voetballer te ontwikkelen.
De Talenttrainingen van Feyenoord Soccer Schools staan onder auspiciën van Feyenoord Academy, de succesvolle jeugdopleiding van Feyenoord. Feyenoord Academy ontving in de afgelopen drie jaar de Rinus Michels Award, de prijs voor de beste jeugdopleiding van Nederland. Via de Talenttainingen maakt Feyenoord Soccer Schools de kennis en trainingsvormen toegankelijk voor elke jonge voetballer. Stanley Brard, Hoofd Opleidingen van Feyenoord: ‘Elke dag proberen wij onze jeugdspelers via gerichte trainingen beter te maken. Niet alleen op het gebied van voetbaltechniek, maar ook de persoonlijke ontwikkeling van onze jeugdspelers achten wij van groot belang. Het is mooi dat andere kinderen, die misschien minder talentvol zijn dan onze eigen spelers, of dit talent in elk geval nog onvoldoende ontwikkeld hebben, via Feyenoord Soccer Schools in staat worden gesteld hieraan te werken.”

De Talenttrainingen van Feyenoord Soccer Schools worden gegeven volgens het gedachtegoed van Feyenoord Academy en staan onder leiding van oud-eerste elftal spelers Ben Wijnstekers en Ulrich van Gobbel. Zij worden daarbij geassisteerd door o.a. Leonardo dos Santos, Mike Obiku en René Bot. De keepers worden onder handen genomen door Pim Doesburg, oud-keeper van Sparta en PSV en voormalig keeperstrainer van Feyenoord.

De eerste Talenttrainingen van het seizoen 2012/2013 bestaan uit een serie van elf trainingen, waarvan de eerste vooral bedoeld is om aan elkaar te wennen, elkaar te leren kennen en om van iedere speler individueel het niveau vast te stellen. Deze introductietraining start aanstaande zondag om 09.30 uur. Deelnemers die zich reeds hebben aangemeld hebben inmiddels via e-mail alle informatie ontvangen. Mensen die zich nog willen inschrijven kunnen dat doen via dit formulier. Dat kan tot en met aanstaande vrijdag 14.00 uur. De kosten voor de Talenttrainingen zijn € 225,00 of € 259,00 voor de keepersmodule. De prijs is inclusief een volledige en exclusieve Puma Feyenoord Soccer Schools trainingsoutfit (tenue + trainingspak) en sportdrank tijdens de trainingen. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via [email protected] of bellen met 010 - 29 26 801.

Mensen die geïnteresseerd zijn om deel te nemen, maar eerst eens een kijkje willen nemen alvorens zij tot inschrijving overgaan, zijn zondag natuurlijk van harte welkom op Varkenoord. Ook na de introductietraining kan er worden ingeschreven voor de module van de Talenttainingen van Feyenoord Soccer Schools, waarvan de trainingsdata zijn:

Zondag 9 september (introductietraining)
Zondag 16 september
Zondag 23 september
Zondag 30 september
Zondag 7 oktober
Zondag 21 oktober
Zondag 28 oktober
Zondag 4 november
Zondag 11 november
Zondag 18 november
Zondag 25 november


De trainingen starten altijd om 9.30 uur en duren ongeveer twee uur. Bij afgelastingen schuift het hele programma een week door.