Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Van Gastel leidt vrijdagtraining

Een kleine groep spelers heeft vrijdagochtend onder leiding van assistent-trainer Jean-Paul van Gastel de laatste training van deze week afgewerkt. Bij afwezigheid van Ronald Koeman nam Van Gastel samen met Giovanni van Bronckhorst de honneurs waar op het trainingsveld op Varkenoord. De trainers hadden daarbij in totaal zeven spelers tot hun beschikking. Mitchell Te Vrede werkte samen met hersteltrainer Marcel Cas een individuele training af.
Onder een stralende zon stonden voor de kleine groep onder meer verschillende partijspelletjes op een klein veld op het programma. Naast keeper Ronald Graafland verdedigde hierbij ook keeperstrainer Patrick Lodewijks een van de doelen. Na afloop van de training poseerde het winnende team, bestaande uit Graafland, Ruud Vormer, Miquel Nelom en Ruben Schaken voor de ‘kampioensfoto’.



De training van vrijdag was voor de selectie de laatste van deze week. De spelers die geen internationale verplichtingen hebben zijn tijdens het weekend vrij. Aanstaande maandag om 10.30 uur staat de eerstvolgende training op Varkenoord op het programma.