Fanshop
Fanshop

Kaartverkoop Feyenoord – N.E.C. van start

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen N.E.C. die op zaterdag 29 september om 19.45 uur wordt gespeeld, is vandaag gestart voor seizoenkaarthouders en Legioenclubkaarthouders. Vanaf 9.00 uur zijn kaarten via internet en Ticketbox verkrijgbaar, vanaf 10.00 uur zijn tickets ook aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets te koop. Voor de wedstrijd tegen N.E.C. geldt geen clubkaartverplichting. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 22,50 euro per stuk.
De vrije verkoop voor het duel met N.E.C. start aanstaande donderdag. Kijk voor meer informatie over kaartverkoop en om dinsdag direct kaarten te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets.
 
Kameraadjeswedstrijd
Net als vorig seizoen zijn er ook dit seizoen weer Kameraadjeswedstrijden. Traditiegetrouw krijgen alle Kameraadjes de kans om één keer per jaar gratis een wedstrijd van Feyenoord te bezoeken. Tot het aanbod behoort ook de thuiswedstrijd tegen N.E.C.. Alle Kameraadjes zullen een kortingscode per e-mail ontvangen waarmee zij in de online Ticketshop een gratis kaartje kunnen reserveren. 
 
Aanmelden voor Kameraadjes kan via deze pagina