Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

De Vrij terug op trainingsveld

Stefan de Vrij heeft zich deze week voor het eerst sinds zijn blessure weer op het trainingsveld gemeld. De verdediger werkte maandag en dinsdag individueel aan zijn herstel, nadat hij in de uitwedstrijd tegen Sparta Praag op 30 augustus een hamstringblessure had opgelopen. Harmeet Singh voegde zich dinsdag, nadat hij van trainer Ronald Koeman enkele dagen vrijaf had gekregen, weer bij de selectie en trainde in de middag volledig mee op Varkenoord.
De Vrij liet na afloop van de dinsdagtraining weten dat het herstel van zijn blessure voorspoedig verloopt. ‘Het voelt goed om weer op het trainingsveld te zijn, maar ik kan nog niet inschatten hoelang het herstel gaat duren’, zei de verdediger. ‘Spierblessures zijn altijd erg gevaarlijk, zeker als je te snel weer begint. Bovendien is het de eerste keer dat ik een dergelijke blessure heb opgelopen, daarom doe ik voorzichtig.’



De rest van de selectie, waarin de spelers die maandagavond in actie kwamen met Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong Willem II ontbraken, werkte op Varkenoord een positiespel af. De eerstvolgende training van Feyenoord staat gepland op woensdagochtend. Deze oefensessie op Varkenoord begint om 10.30 uur.