Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Immers landt opnieuw met helikopter in De Kuip

Wie dinsdag aan het eind van de middag in de buurt was van De Kuip, moet even vreemd hebben opgekeken toen er een helikopter richting het stadion vloog, steeds lager ging vliegen en uiteindelijk tussen de tribunes verdween. Dergelijke taferelen zijn normaal gesproken enkel tijdens de Open Dag te zien, maar dinsdag landde er voor de tweede keer dit seizoen een helikopter op de middenstip van De Kuip. Aan boord zat Lex Immers, die voor het televisieprogramma Leven Als Een Prof de helikoptervlucht die hij eerder dit seizoen als nieuwe aanwinst maakte nog eens dunnetjes over deed.
Immers werd uitgedaagd door presentator Harry Vermeegen om opnieuw in de helikopter te stappen, nadat de middenvelder na de Open Dag had laten weten dat hij vanwege hoogtevrees zich niet helemaal lekker had gevoeld aan boord. Immers nam de uitdaging aan en beleefde dinsdag de helikoptervlucht opnieuw.‘De makers van het programma dachten dat ik echt bang was geweest in de helikopter’, vertelt Immers. ‘Ik vond tijdens de Open Dag alleen het opstijgen minder prettig, maar daarna ging het prima. Daarom vond ik het een leuk idee om de vlucht nog eens over te doen.’

Het item met Lex Immers is aanstaande maandag te zien in het programma Leven als een prof, dat om 22.00 uur wordt uitgezonden op RTL7.